banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Mayweather tegen McGregor live in Vue en Pathé (update 15/08)

14 augustus 2017

Wereldwijd wordt door sportliefhebbers uitgekeken naar de spraakmakende wedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor, die zich kenmerkt door het feit dat de twee vechtsporters uit verschillende disciplines komen (en dat er veel geld te verdienen valt!). Vue en Pathé zenden de wedstrijd in een aantal bioscopen live uit.

Op zaterdag 26 augustus staan Mayweather en McGregor tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Conor McGregor (28) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste mixed-martialartscompetitie. De Ier heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan en kenmerkt zich door zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag.

De Amerikaan Floyd Mayweather (40) is meervoudig wereldkampioen boksen, die nog nooit een wedstrjd heeft verloren. Hij bleef 49 keer ongeslagen. De bokser stopte in 2015, maar trekt speciaal voor deze clash nog één keer zijn handschoenen aan.

Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels. De twee mogen niets zeggen over het bedrag dat ze kunnen verdienen (de ondertitel van het gevecht luidt: The Money Fight), maar naar verwachting zal Mayweather meer dan 100 en McGregor 75 miljoen dollar aan dit gevecht overhouden, ongeacht de uitslag. De beste plaatsen naast de ring kostten 15.000 dollar.

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus wordt het gevecht live uitgezonden in twee bioscopen van Vue (Eindhoven en Alkmaar) en vijf theaters van Pathé (Amsterdam/Arena, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en CineMec Utrecht).

Tickets voor de wedstrijd zijn op de websites van Vue en Pathé en aan de kassa’s van alle deelnemende bioscopen verkrijgbaar.

Update 15 augustus:

Wegens de reacties op de aankondiging heeft Vue besloten om vijf vestigingen toe te voegen aan de bioscopen die het gevecht vertonen. Het gaat om Vue Apeldoorn, Vue Amersfoort, Vue Den Bosch, Vue Hoorn en Vue Kerkrade.

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180