banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Mud Masters steunt Bio

23 januari 2018

Het fitnessevenement Mud Masters heeft steun toegezegd aan Stichting Bio. Daardoor kunnen deelnemers aan de Mud Masters Family Edition in de Haarlemmermeer heel eenvoudig geld ophalen voor Bio.

Door de modder voor een goed doel? Natuurlijk! Dus roept Mud Masters deelnemers van de aanstaande Mud Masters Family Edition op tot een sponsoractie voor Stichting Bio in Arnhem. Het is de bedoeling dat deelnemers via een eigen online collectebus op Facebook of via Whatsapp vrienden en familie vragen om een kleine bijdrage. Zo kan de feestelijke Family Edition ook een feest worden voor de bezoekers van Bio Vakantieoord.

Het contact tussen beide organisaties ontstond toen Mud Masters Bio hulp en expertise aanbood bij de organisatie van het jaarlijkse Biothlon hardloopfeest. ‘Tijdens onze gesprekken kwamen we tot de ontdekking dat er overeenkomsten zijn in doelstellingen en bedachten we de samenwerking', aldus Frans Wientjes, directeur van Stichting Bio.

Mud Masters is een in 2012 gestart fitnessevenement waarbij deelnemers een hindernisparcour moeten afleggen, gebaseerd op militaire stormbanen. De experts achter de Mud Masters hebben dan ook allemaal een achtergrond bij het Korps Mariniers. Bij de aanstaande Mud Masters Family Edition (21 en 22 april) op het oude Floriade-terrein in de Haarlemmermeer moeten deelnemers een stormbaan met veel modder, maar ook de Big Spotters Hill bedwingen. Pittige kost, maar wie weet geeft de gedachte er een ander mee te helpen wel vleugels.

Voor André Skwortsow van Mud Masters is Bio een logische partner. ‘Ook wij moedigen mensen met verschillende niveaus en achtergronden aan deel te nemen aan onze live evenementen. Het is indrukwekkend om te zien hoe iemand met een dwarslaesie vanuit zijn rolstoel het parcours induikt en de finish behaalt zonder ook maar een hindernis over te slaan. Kippenvel en gejuich bij omstanders en tranen van geluk bij de deelnemer!”

In de bioscopen loopt momenteel de gezamenlijke spot van Bio en Mud Masters. Via de website van Stichting Bio kun je heel simpel de collectebus aanmaken, en wie zich opgeeft voor de Mud Masters kan ook heel eenvoudig doorklikken. Wientjes: “Zowel onze medewerkers als vrijwilligers, ambassadeurs en vakantiegasten gaan we aanmoedigen mee te doen. Zo’n sportief modderfeest brengt verbinding, ontspanning en lol. En dat zijn elementen in het leven die wij ook nastreven op ons vakantiepark!’ 

Door de modder voor een goed doel: Mud Masters steunt BIO / Mud Masters

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)