banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

NICAM-directeur Wim Bekkers geridderd

19 mei 2016

NICAM-directeur Wim Bekkers is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bekkers stopt per 1 juni stopt als directeur van het NICAM, de organisatie achter Kijkwijzer, dat 18 mei zijn vijftienjarig jubileum vierde.

De feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan vond op 18 mei plaats in Theater Gooiland. Daar ontving Wim uit handen van de burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes,  het ordeteken dat wordt uitgereikt wegens bijzondere diensten jegens de samenleving.  

Burgemeester Broertjes prees Bekkers voor het maatschappelijk belang van zijn werk en zijn inzet voor Kijkwijzer. Hij noemde hem een bruggenbouwer, die de belangen van alle betrokken partijen bij het NICAM in het oog houdt met de focus op het gezamenlijke doel: de bescherming van kinderen tegen mogelijk schadelijke beelden door middel van goede, betrouwbare informatie aan ouders en kinderen.

Bekkers ontving tijdens de jubileumbijeenkomst ook de Kijker Award, die hem voor zijn verdiensten werd toegekend door de branchevereniging van filmdistributeurs FDN.
Tiffany van Stormbroek volgt Wim Bekkers per 1 juni op als directeur van het NICAM. 

Wim Dekkers spreekt zijn dankwoord uit

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px