banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Nieuwe website voor Cineville

17 november 2016

Filmplatform Cineville heeft een nieuwe website. Het vernieuwde Cineville.nl maakt het voor filmfans veel gemakkelijker om hun weg te vinden in het aanbod van de 42 aangesloten theaters. 

'Overzicht scheppen was het uitgangspunt', zegt hoofdredacteur Emma Curvers. ‘Er zijn in Cineville wekelijks zo'n honderd verschillende films te zien en niet iedereen kan daar een studie van maken.’ Op de nieuwe site staat onder andere een gepersonaliseerde filmagenda, die bezoekers kunnen toespitsen op hun favoriete bioscopen en films die ze op hun watchlist hebben gezet. Daarnaast krijgen Cineville-bezoekers bericht wanneer een film waar zij zich op verheugen gaat draaien. Ook is er een Film van de Week en er verschijnen doorlopend nieuwe tips op de homepage en in de filmagenda.

De manier waarop er over film wordt geschreven is onveranderd gebleven. In de toekomst zal onder meer ingezet worden op verdere personalisatie en de mogelijkheid om direct online kaartjes te reserveren en kopen.

De Cineville-pas is geldig in 42 theaters in twintig steden door heel Nederland. Inmiddels zijn er
25.000 leden die gemiddeld 2,5 keer per maand naar de film gaan. De website van Cineville kent ruim 500.000 bezoeken per maand.

Klik hier om een kijkje te nemen op de nieuwe Cineville-site.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180