banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Nomineer jouw Zilveren Roos kandidaten

31 oktober 2017

Elk jaar worden de Jan Nijland Zilveren Rozen uitgereikt aan personen die zich inzetten voor het Nederlandse film- en bioscoopbedrijf. Begin volgend jaar, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de NVBF en FDN,vindt de uitreiking plaats. Mocht jij iemand kennen van wie je vindt dat hij of zij voor de prijs in aanmerking komt laat dat dan voor 15 november aanstaande weten op www.jannijlandzilverenroos.nl.

De Zilveren Roos wordt uitgereikt aan iemand die zich een belangrijk deel van zijn of haar werkzame leven heeft ingezet voor de bioscoopsector. Het Zilveren Roosje gaat naar een persoon die daar met name het afgelopen jaar sterk invulling aan heeft gegeven. Aan de awards is een geldbedrag verbonden van respectievelijk 20.000 en 5.000 euro.

Vergeet vooral niet aan tegeven waarom jij vindt dat juist deze personen de prijzen verdienen. Een vakkundige jury buigt zich na 15 november aanstaande over alle inzendingen.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN