banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

NVBF zoekt mooie verhalen

14 november 2017

2018 wordt een bijzonder jaar voor de branchevereniging van bioscopen en filmtheaters, de NVBF. Het is dan namelijk 100 jaar geleden dat bioscoopexploitanten hun krachten bundelden en een belangenvereniging oprichtten. Voor de viering van dat feit is men op zoek naar mooie, leuke en/of grappige bioscoopverhalen.

Ze moeten er in overvloed zijn: hilarische gebeurtenissen in bioscopen en spraakmakende, mooie gebeurtenissen in filmtheaters. De vraag is alleen wie wil ze op een podium delen met collega’s?

De NVBF is op zoek naar de verhalen en wil ze in het kader van het thema ‘niet te filmen’ presenteren tijdens de viering begin 2018.

Ben jij iemand met een goed verhaal of ken je iemand, dan kun je dat kenbaar maken via info@echtgebeurd.net.

Echt gebeurd is van oorsprong een podcast die maandelijks voor een livepubliek wordt opgenomen in Toomler in Amsterdam. Bij Echt gebeurd vertellen mensen op een klein podium een mooi, bijzonder of grappig verhaal. Het format, dat werd bedacht door Pauline Cornelisse en Micha Wertheim, is eerder ook door het IDFA en Lowlands gebruikt om mensen mooie verhalen te laten vertellen. De NVBF gaat er bij de viering van het honderdjarige bestaan nu ook gebruik van maken.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Dorst_HFN