banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Onderhoud in Het Ketelhuis

24 mei 2017

Nieuw in Het Ketelhuis in Amsterdam: Onderhoud, een maandelijkse talkshow over Nederlandse film en televisie. De eerste aflevering is op zondagmiddag 28 mei.

Hoe staat het met de Nederlandse film en tv en wie of wat waren de afgelopen maand in het nieuws. In Onderhoud spreken presentatoren Floortje Smit (filmrecensent van de Volkskrant) en Hans Beerekamp (tv-recensent van NRC Handelsblad) op elke laatste zondagmiddag in Het Ketelhuis met wisselende gasten over actuele film- en televisie-zaken.

In de eerste editie op zondagmiddag 28 mei zijn Dick Maas, Ester Gould en Frank Ketelaar te gast. Van Dick Maas verscheen vorige maand het filmboek Buurman, wat doet u nu? Met daarin tips, anekdotes, veel filmhistorie, uniek beeld en hier en daar een openstaande rekening.

Regisseur Ester Gould (Strike a Pose) maakte dit jaar veel indruk met de tv-serie Schuldig, over armoede in Amsterdam-Noord. De serie is genomineerd voor een Zilveren Nipkowschijf en won dit jaar al eerder een Tegel en TV-beeld (voor beste reportage).

Scenarist en regisseur Frank Ketelaar komt vertellen over recente producties als de romkom Het verlangen en de tv-serie Klem .

Onderhoud: 28 mei om 16.00 uur in Het Ketelhuis, Westergasfabriek in Amsterdam. Tickets kunnen online worden besteld door hier te klikken.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)