banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Onze gasthoofdredacteuren en hun Holland Film Nieuws

17 februari 2016

Morgen verschijnt de nieuwe Holland Film Nieuws. Gasthoofdredacteuren Maria Peters en Dave Schram van Shooting Star kwamen bij ons langs om 'hun' exemplaar als eersten te ontvangen. 

In deze editie ontvouwt Dave Schram hun revolutionaire idee om Dutch Cinema te realiseren, een bioscooptoren in de Randstad die jaarlijks drie miljoen extra bezoekers zou kunnen gaan trekken. Uiteraard ook aandacht voor de nieuwe Shooting Star productie Prooi. Een interview met Dick Maas. 

We maken uitgebreid kennis met de vrouw achter het Filmdepot`: Conny Huijsdens. In the picture brengt de mannen van CineMec Utrecht Cristian Brander en Rick Landa in de spotlights en in Rotterdam opent binnenkort KINO. Initiatiefnememers Jan de Vries en Frank Groot vertellen over hun filmtheater 2.0.

Lees vooral ook het artikel over CineJobs. Een digitaal platform voor alle vacatures in het bioscoopbedrijf. De motoren achter CineJobs Annet Ros en Tanja van Rooden lichten toe hoe de branche tijdbesparend nieuw personeel kan vinden en geinteresseerden in een job binnen het filmbedrijf kunnen zich via CineJobs presenteren. 

 En natuurlijk is er aandacht voor Cinema2020, het congres dat op 23 en 24 maart plaats zal vinden in EYE Amsterdam. Moderator Michael Gubbins vertelt over het belang van dit congres. 

Dit en nog veel meer morgen te lezen in Holland Film Nieuws, editie februari 2016.

Dave Schram Maria Peters Riet Zegers HFN
V.l.n.r. Riet Zegers, Maria Peters en Dave Schram

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN