banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Ook de vierde Club van Sinterklaas behaalt goud

10 november 2015

Van de twee Sinterklaas-films in omloop heeft er één inmiddels de Gouden status bereikt. Dus 100.000 bezoekers voor De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes. Afgelopen dinsdag werd de bijbehorende onderscheiding uitgereikt aan Evi van der Laken, die in de film de rol van de tienjarige Youtube ster-in-de-dop Daantje speelt. Sander de Regt, scenarist van De verdwenen schoentjes (en columnist van HFN) ontving bij die gelegenheid de Gouden Pen. 

foto: Sander de Regt en Evi van der Laken vieren 100.000 verdwenen schoentjes (DFW)

Vier weken had De verdwenen schoentjes nodig om de status van Gouden Film te bereiken. Het is alweer de vierde aflevering uit de reeks De club van Sinterklaas. Het brengt de teller op dertien Gouden Films dit jaar. Wij gokken op Popoz als de nummer veertien.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px