banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Ook Gouden Film voor Club van Sinterklaas

22 november 2016

De Goedheiligman is weer in het land en heeft een mooi cadeau voor de makers van Geblaf op de pakjesboot. De vijfde Club van Sinterklaas-film heeft meer dan honderdduizend bezoekers getrokken en krijgt een Gouden Film. En misschien nog wel wat pepernoten erbij. 

De Gouden Film wordt vanavond al overhandigd aan Testpiet en Danspiet, wat vanaf 18:30 live te volgen is op de Facebook-pagina van de film. Zes weken had De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot nodig om de gouden status te bereiken. Na een voorzichtig begin ging het de laatste week hard. Afgelopen weekend steeg het bezoek met maar liefst 63 procent. 

Ook de vijfde bioscoopeditie van De club van Sinterklaas kwam tot stand met het team Sander de Regt (scenario), Ruud Schuurman (regie) en Tom de Mol (productie). Dutch FilmWorks is distributeur, de film is nog op 136 doeken te zien. 

Zie Ginds komt de Gouden Film uit Nederland weer aan... (DFW)  

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird