banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Oscars live bij Vue

08 februari 2018

Als enige bioscoopketen biedt Vue filmliefhebbers de kans de aanstaande Oscar-uitzending live te komen bekijken. In de nacht van 4 op 5 maart verzorgt Vue Hilversum een livestream met het Dolby Theatre in Hollywood. En er is meer goed nieuws: de tickets zijn gratis.

Dit jaar heeft de (90ste) prijsuitreiking een bescheiden Nederlands tintje, want cameraman Hoyte van Hoytema (Dunkirk) en make-upspecialist Arjen Tuiten (Wonder) zijn in de race voor een beeldje. Andere grote kanshebbers zijn The Shape of Water, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en The Post. Talkshow host Jimmy Kimmel doet de presentatie.

Vue maakt het de bezoekers extra aangenaam met een gratis popcorn, een drankje en een dekentje. Want dat het een lange nacht wordt, dat is wel zeker. Liefhebbers kunnen zich opgeven via de website van Vue. Iets zegt ons dat deze kaartjes wel eens hard kunnen gaan.

En uw gastheer is... Jimmy Kimmel / AMPAS

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)