banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Pathé popt up met succes

12 juni 2015

Een pop up-voorstelling die Pathé gisteren in Rotterdam organiseerde met Ben & Jerry’s is een doorslaand succes geworden. Moovie, Moosic and More bracht biologische hapjes, drankjes en een sneak preview naar het Uit Je Eigen Stad-terrein in Schiedam Oost.

Manager operations van Pathé, Rob van der Meer, spreekt van een ‘overweldigend succes. Het mooie was dat hoewel de film om acht uur begon, het terrein om zes uur al vol zat met mensen. Fantastisch weer helpt dan natuurlijk, maar vooral de combinatie tussen prettig verblijven op een festivalachtige locatie en een leuke film, werkte heel goed.’ Speciaal voor de voorstelling was een bioscoopzaal ingericht. Het publiek kreeg er de Al Pacino-komedie Danny Collins te zien.


foto Rob van der Meer

Uit Je Eigen Stad is een stadsboerderij met onder meer een eigen biologische markt en een delicatessenwinkel. Het publiek was gisteren heel divers, vertelt Van der Meer: ’Van hippe filmbloggers tot oudere stellen, en het bleek dat mensen van ver uit de regio de moeite hadden genomen daar naartoe te gaan.’ Kaarten voor Moovie, Moosic and More waren in korte tijd uitverkocht.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px