banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Pathé vernieuwt app voor iOS

23 augustus 2016

Vandaag lanceert Pathé een nieuwe app voor iOS devices. De app voor iPad en iPhone heeft een nieuw design en functies die eerder niet beschikbaar waren. Zo is het inzien van bioscooptijden en het kopen van tickets eenvoudiger geworden met de nieuwe homepage en navigatie. Een vernieuwde app voor Android volgt later dit jaar.

Andere verbeteringen aan de Pathé-app (versie 3.0) is dat de Unlimited Pas direct beschikbaar is via het zijmenu. Ook kun je via de app snel een account aanmaken, en Verwachte Films toevoegen aan een zgn. Watchlist om een update te krijgen wanneer de ticketverkoop start.

In de HFN Nieuwsbrief van vandaag maakten we al gewag van de samenwerking van Pathé met bunq, het betaalsysteem dat een tussenstap als iDeal overbodig maakt.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird