banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Platina voor Rokjesdag

08 juni 2016

Hoe kan het ook anders, met dit mooie weer… De 400.000-ste bezoeker voor de romkom van Johan Nijenhuis is geteld en dus werd er een Platina Film uitgereikt.

Die werd vanmiddag overhandigd aan hoofdrolspeler Jim Bakkum. Hij werd op de set van Onze jongens, de nieuwe film van Nijenhuis, verrast door Sanne Vogel die de onderscheiding namens het Nederlands Film Festival mocht uitreiken.

Rokjesdag ging op tien maart draaien en gaat over een aantal singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Behalve Jim Bakkum spelen ook Lieke van Lexmond, Birgit Schuurman, Manuel Broekman en Martijn Fischer belangrijke rollen.

Na Bon Bini Holland is Rokjesdag de tweede Nederlandse film die dit jaar meer dan 400.000 bezoekers weet te trekken. Voor regisseur Johan Nijenhuis is het zijn vijfde Platina Film, een recordaantal.

Rokjesdag wordt  gedistribueerd door Entertainment One Benelux en is momenteel nog te zien in achttien bioscopen.  

Foto: Jim Bakkum ontvangt de Platina Film uit handen van Sanne Vogel / Nederlands Film Festival

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)