banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Rendez-vous met Gouden Film

29 juni 2015

Met zoveel Nederlands product in omloop werd het wel weer eens tijd voor een Gouden Film. Hij ging ditmaal naar Rendez-vous, de erotische thriller van Antoinette Beumer.

Vanmiddag werden beide hoofdrolspelers Loes Haverkort en Mark van Eeuwen in Amsterdam verrast met de onderscheiding voor meer dan 100.000 bezoekers. Aan Ruben Nicolai de eer om de Gouden Film namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds uit te reiken.

In de bewerking van de gelijknamige roman van Esther Verhoef wordt de Franse droom van Simone (Haverkort) en Eric (Van Eeuwen) al snel een nachtmerrie. Simone begint een affaire, terwijl Eric in de netten van een malafide aannemer (Peter Paul Muller) verstrikt raakt.

foto: Mark en Loes blij met goud (All Access/Sven Hoogerhuis). 

Rendez-vous werd geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met onder andere RTL en TMG. Independent heeft de thriller nog in 111 zalen lopen.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie