banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Rennen voor Bio Vakantieoord

14 juni 2016

Met de hele familie door de bossen van Arnhem hollen. Wie wil dat nou niet? En de opbrengst komt ook nog eens ten goede aan Bio Vakantieoord. Inschrijven voor deze eerste Biothlon kan tot 15 juni.

Op 18 juni vindt de eerste Biothlon plaats, rennen met het hele gezin voor het goede doel. Het begin- en eindpunt van de Biothlon is bij Bio Vakantieoord in de bossen van Arnhem. Dat is niet toevallig, want de opbrengst van de run gaat volledig naar Bio, het park waar gezinnen met kinderen met een beperking op vakantie kunnen.
Er kan gekozen worden voor een afstand van 3, 5 of 15 kilometer, zodat ook echt iedereen kan meedoen.

Onder de deelnemers is ook een aantal kinderen met een beperking. ‘Er zijn kids die al weken in training zijn, dat is toch geweldig?’ aldus directeur Frans Wientjes, die de loop een ‘natuurlijke manier vindt om het park onder de aandacht te brengen’.

Bio Vakantieoord is al heel lang verbonden aan de bioscoopbranche. Bij de eerste editie van de Biothlon, laten naast hoofdsponsor oliemaatschappij Nijol, de bioscopen en filmtheaters zich wederom van hun meest sportieve kant zien. Meer dan honderd medewerkers van Vue zullen deelnemen aan de  Biothlon.

Tot 15 juni kan iedereen zich inschrijven op www.biothlon.nl. Een maximum aantal deelnemers is er niet. Hoe meer renners, hoe beter.
Op 18 juni zal het startschot voor de Biothlon worden verricht door de burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN