banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Spark heet nu Intermission Amsterdam

14 oktober 2016

Het Nederlandse filmtrailerbedrijf Spark (o.a. Tonio) gaat vanaf deze week internationaal, en daar hoort een nieuwe naam bij: Intermission Amsterdam. De rebranding komt voort uit het samengaan met de Londense trailermakers Intermission London.

Het betekent een verbreding van de activiteiten van voorheen Spark. Léon Noordzij, Maurits Malschaert en hun team richten zich nu op Nederlandse én Europese filmcampagnes. Daarnaast verzorgen zij nu nu ook poster- en titeldesign. Intermission Amsterdam blijft wel een Nederlands bedrijf.

De samenwerking is een logisch gevolg van de succesvolle expansie die Spark erop heeft zitten. Noordzij: We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en zijn blij dat we nu een grote sprong kunnen maken. Met Intermission hebben we een partij gevonden die met evenveel enthousiasme en toewijding werkt aan campagnes. Er staat nu voor onze Nederlandse klanten een internationaal team klaar dat aan trailers, posters en titels kan werken en daar zijn we super trots op!'

Het Britse Intermission werd bekend van trailercomapgens voor onder meer arthouse-hits Amy, Son of Saul en 45 Years. Spark maakte recentelijk trailers voor Tonio, Strike A Pose, A Family Affair en The Paradise Suite. Als eerste Nederlandse bedrijf wonnen ze een Golden Trailer Award voor J. Kessels.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px