banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Spectaculaire premiere SPECTRE

20 oktober 2015

Op een record aantal schermen vindt op woensdag 28 oktober de spectaculaire première van de nieuwe James Bondfilm SPECTRE plaats. In 160 zalen door heel Nederland zal via een live feed vanuit Tuschinski Amsterdam te zien zijn hoe een groot aantal BN-ers over de rode loper naar binnen gaat. Eregasten op de avond zullen zijn Léa Seydoux, Dave Bautista en producent Michael G. Wilson. Zij zullen bij deze eerste vertoning van de film aanwezig zijn.

Voor aanvang van de film zal op het podium in Tuschinski een Q&A met de acteurs en de producent worden gehouden. Presentator Levi van Kempen en gastheer Winston Gerschtanowitz zullen de diverse programmaonderdelen begeleiden. Donderdag 29 oktober gaat SPECTRE officieel in première op 327 schermen verdeeld over 133 bioscopen in Nederland zo liet distributeur Universal Pictures International ons weten.

 

link trailer SPECTRE

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

LadyBird
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie