banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Star Wars Identities: een must voor de fans

03 oktober 2017

Acteur Jeremy Bulloch opende de tentoonstelling.

Na Harry, Hermelien, Ron zijn het nu Luke, Leia en Anakin en hun universum die de expohal van Pathé's CineMec in Utrecht bevolken. Afgelopen donderdag werd de tentoonstelling Star Wars Identities officieel geopend in aanwezigheid van acteur Jeremy Bulloch - oftewel bounty hunter Boba Fett - en Darth Vader himself. Sinds zaterdag kan iedereen de indrukwekkende expositie, die van elke volwassen kerel weer een weke fanboy maakt, bezoeken.

Fans van de immens populaire filmserie krijgen met deze tentoonstelling de unieke kans om meer dan 200 originele rekwisieten, kostuums, schaalmodellen en illustraties die je van alles over de oorsprong van de karakters vertellen, van dichtbij te bekijken. Dat betekent dat je de enige echte Yoda diep in zijn ogen kunt kijken, je R2D2, 3CPO en BB-8 bijna kunt aanraken (het is dat er glas tussenzit). En je alle ruimteschepen, waaronder de originele Imperial Star Destroyer en natuurlijk de Millennium Falcon, uitgebreid kunt bewonderen. Natuurlijk ontbreekt ook het kostuum van Darth Vader als ultiem sluitstuk niet.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px