banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Star Wars Identities naast CineMec

22 augustus 2017

Oog in oog met Darth Vader? Na de wereld van Harry Potter komt nu het universum van Star Wars naar de filmfan toe. In de expositieruimte naast bioscoop CineMec in Utrecht wordt op 30 september Star Wars Identities: The Exhibition geopend.

Harry P. pakt zijn biezen; de Stormtroopers en vrienden maken hun entree. Vanaf 30 september zullen er wederom rijen staan naast biocoop CineMec, want voor Star Wars-fans valt er veel te beleven op Star Wars Indentities: The Exhibition.

Tweehonderd originele voorwerpen waaronder rekwisieten, kostuums, tekeningen, poppen en nog veel meer vormen de basis van de tentoonstelling die vooral put uit de zes eerste episodes. Daarnaast zijn er ook objecten uit The Clone Wars en uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens te zien.

De tentoonstelling is samengesteld uit de collectie van de Lucasfilm Archives. Om het overzichtelijk en herkenbaar te houden wordt van ieder belangrijk (en favoriet) Star Wars-personage het verhaal vertaald aan de hand van voorwerpen.

Een zogeheten identity quest maakt ook deel uit van de tentoonstelling. Bezoekers kunnen hun eigen Star Wars-identiteit creëren door fictieve elementen te combineren met eigen karaktereigenschappen.

Star Wars Identities: The Exhibition is vanaf 30 september tot en met 2018 te bezoeken naast CineMec in Utrecht. De kaartverkoop is inmiddels gestart op Ticketmaster.

 

Ontdek de identiteit van Chewbacca op Star Wars Identities / 2013 Lucasfilm Ltd. / starwarsidentities.nl

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird