banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Start transformatie JT naar Vue

08 februari 2016

Vandaag zijn de website en social media van JT Bioscopen getransformeerd naar Vue Cinemas. Het is de start van de totale rebranding van de bioscoopketen naar Vue Cinemas. De eerste bioscoop met de Vue branding wordt de nieuw te openen bioscoop in Alkmaar. De opening zal plaatsvinden op 14 februari aanstaande.

De volgende JT bioscoop die een metamorfose naar Vue zal ondergaan is Hoorn. Wanneer dit precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt. In de loop van het jaar volgen alle andere bioscopen van JT.

JT Vue rebranding

lees meer

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Tanja is oprichter en eigenaar van 'image', een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafisch ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl LinkedIn /tanjavanrooden

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Daarvoor deed zij al een aantal jaar de beeldredactie. Tanja is oprichter en eigenaar van ‘image’, een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl/redacteuren/#sthash.STJbhchN.dpuf
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px