banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

TED16 live in bioscopen

10 februari 2016

De openingsavond van de vermaarde Technology, Entertainment & Design conferentie in Vancouver, kortweg TED, zal op 16 februari ook in Nederland te volgen zijn. Zowel CineMec, Pathé, Kinepolis en CineCity Vlissingen  brengen het evenement live in verschillende theaters.

De TED brengt ’s werelds slimste geesten bijeen voor vier dagen van lezingen over de nieuwste ontwikkelingen. Het idee is om de zogeheten TED-talks, maximaal achttien minuten, zo toegankelijk mogelijk te houden. De conferentie, die in 1984 startte, heeft zowel Oscar-winnaars en rocksterren als Nobelprijs-laureaten aan het woord gelaten. Curator is sinds 2002 Chris Anderson.

CineMec zal de openingsavond vertonen in Utrecht, Ede en Nijmegen. Pathé heeft hem zelfs in acht zalen staan, waaronder Maastricht, Groningen, Amsterdam en Den Haag. In de Kinepolis bioscopen is het event geprogrammeerd in Enschede, Groningen,Utrecht en Huizen. Ook CineCity Vlissingen brengt TED op het grote witte doek. 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

LadyBird
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px