banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Televisie-evenement The Passion ook in de bioscoop

25 februari 2015

Bioscopen krijgen dit jaar de kans om het publiek op donderdag 2 april live naar het evenement The Passion te laten kijken in de theaters. Boekingskantoor GO Filmbooking biedt bioscopen de kans de productie ook in bioscoopzalen te vertonen.
The Passion, dat het lijden, sterven en de opstanding van Jezus in een populaire muzikale setting brengt, wordt dit jaar in Enschede opgevoerd. Het wordt de vijfde editie van het evenement van producent Jacco Doornbos. De EO zendt het uit op televisie, de KRO brengt het op de radio.

The Passion
De setting van vorig jaar van The Passion

Bioscopen die meedoen moeten rekening houden met stereogeluid, maar krijgen als extraatje de mogelijkheid om voorafgaand aan óf na afloop van de live-uitzending de half uur durende making of te vertonen. Deze making of is op televisie pas tijdens de herhaling op zaterdag 4 april te zien.
Onder de bioscopen die meedoen bevinden zich onder andere JT Amersfoort, JT Eindhoven, JT Hoogeveen, Cineworld Beverwijk, Service bioscoop ZIEN Eindhoven en Service bioscoop Hollywoud Almkerk.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie