banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - part 2 # prijsvraag

17 november 2015

Gisteravond vond onder grote belangstelling de première plaats van The Hunger Games: Mockingjay - part 2 in Pathe Arena in Amsterdam. De allesbepalende finale van de The Hunger Games-reeks zal vanaf morgen op een groot aantal schermen in heel Nederland te zien zijn. 

De vraag luidt: 'Jennifer Lawrence schittert in de Hunger Games-reeks als Katniss Everdeen. Noem nog drie films waarin zij speelde en een onuitwisbare indruk achterliet.' 

Stuur je antwoord voor 28 november aanstaande naar info@hollandfilmnieuws.nl  en je leest in de volgende Nieuwsbrief of jij de gelukkige winnaar bent geworden van het mooie prijspakket dat beschikbaar wordt gesteld door Independent Films. 

 

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - part 2

Dit is de allesbepalende finale van de The Hunger Games-reeks. Nadat Katniss Everdeen ( Jennifer Lawrence) twee maal de spelen heeft overleefd gaat zij samen met Gale ( Liam Hemsworth), Finnick ( Sam Claflin), Peeta ( Josh Hutcherson) en een eenheid van District 13 de confrontale strijd aan met President Snow ( Donald Sutherland). Katniss beseft zich dat dit geen strijd is om te overleven maar dat ze de toekomst van velen zal bepalen.

 

klik hier voor de trailer

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px