banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

The Paradise Suite weer in roulatie

04 oktober 2016

De film die op de slotavond van het Nederlands Film Festival met drie Gouden Kalveren werd bekroond is opnieuw in de bioscoop te zien.

The Paradise Suite won kalveren voor beste film, acteur (Issaka Sawadogo) en scenario (Joost van Ginkel). Belangrijke prijzen en om het publiek dat de film niet heeft gezien een kans te geven dat alsnog te doen, is The Paradise Suite vanaf deze week opnieuw te zien in zeventien bioscopen.

In de poëtische mozaïekvertelling hebben de hoofdpersonages ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen, behalve het feit dat ze al dan niet vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken en uit alle windstreken komen. Hun nieuwe leefomgeving wordt als hard ervaren. Onverwachte vriendschappen en liefde bieden hoop.

De deelnemende theaters zijn: De FilmHallen, Lab 111 en Het Ketelhuis (Amsterdam); Stadsbioscoop Rembrandt (Arnhem); Chassé Cinema (Breda); Lumen (Delft), De Fransche School (Culemborg); Roggezaal (Deventer); Plaza Futura (Eindhoven); Cinema Oostereiland (Hoorn); Lumière (Maastricht); LUX (Nijmegen); Theater de Bussel (Oosterhout); LantarenVenster (Rotterdam); Louis Hartlooper (Utrecht); Cinecitta (Tilburg) en Het Fraterhuis (Zwolle).

 

Kalf-winnaar Issaka Sawadogo in The Paradise Suite / September Film

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)