banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

The Revenant nieuwe koploper in Oscar-race

12 januari 2016

The Revenant
Donderdag aanstaande worden de nominaties voor de Academy Awards bekend gemaakt. Spannend, maar sinds zondagnacht weten we wat bij de Oscars de te kloppen film zal zijn op 28 februari: The Revenant. Tijdens de 73ste Golden Globe Awards werd het overlevingsdrama van Alejandro Gonzalez Inarritu beloond met drie van de belangrijkste onderscheidingen: Beste Film, Beste Acteur en Beste Regisseur. Misschien wel veelzeggender dan die winst was het totaal negeren van drie van The Revenants’ grootste rivalen: Carol, Spotlight en The Big Short. Nu leert de geschiedenis dat Oscars en Globes vaak flink kunnen verschillen. Maar dat de overmacht van The Revenant (en het uitstekend presteren van outsider The Martian) een indicatie is voor Oscarwinst, daar zullen insiders het over eens zijn.

Lees hierhttp://www.hollandfilmnieuws.nl/nieuwscategorieen/pick-n-mix/the-revenant-doet-goede-zaken-bij-golden-globes/ ons verslag van de 73ste Golden Globe Awards.  

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px