banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Tripel to Paradise

06 augustus 2015

De Amsterdamse Cinema Brewers hebben weer toegeslagen. De cinefiele bierbrouwers hebben in samenwerking met Cineart en Kinepolis speciaal voor de film Paradise Trips een nieuw biertje bedacht.

Exclusief in Belgische theaters van het Kinepolis-concern zullen bezoekers van Paradise Trips gratis blikjes bier onder de naam A Trip to Paradise ontvangen. Volgens regisseur Raf Reyntjens zorgt het bier voor een meer intense beleving van zijn film. De Cinema Brewers kozen voor een hip brouwsel, met onder meer biet en venkel in de mix, en noemen het resultaat Belgium Hippy Beer. Overigens brouwen de Cinema Brewers het bier niet zelf, maar besteden ze het bereiden uit aan lokale brouwerijen.

foto: met bier meer plezier, ook in de bios (Cinema Brewers)

In de Vlaams/Nederlandse Paradise Trips moet een oudere buschauffeur een lading jongeren naar een festival in Kroatië brengen. De leeftijd- en cultuurbotsing die zo ontstaat leidt tot humoristische maar ook bijzondere momenten. Kinepolis Nederland heeft al laten weten het een bijzonder leuke actie te vinden, en bekijkt de mogelijkheid om ook de Nederlandse release op 24 september met exclusief bier vergezeld te laten gaan. Eerdere biertjes van de Brewers waren Lebowski en Zhivago.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

LadyBird
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px