banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Tweede Biothlon voor het goede doel

30 mei 2017

Wegens succes geprolongeerd: de Biothlon. Het sportevenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan Bio Vakantieoord vindt dit jaar plaats op 10 juni 2017. Deelnemers van Vue en Pathé hebben zich reeds in groten getale aangemeld. Dus kom op Kinepolis!

Rennen met het hele gezin voor het goede doel door fraaie natuur rondom Arnhem. Vorig jaar vond de eerste editie plaats en die was zo succesvol dat er dit jaar een tweede Biothlon wordt georganiseerd. Op zaterdag 10 juni 2017 kan er gehold, gelopen en/of gerold worden, waarbij er een keuze is uit drie afstanden: 3, 5 of 10 kilometer.

Iedereen kan meedoen, met of zonder beperking. De opbrengst van de run gaat volledig naar Bio Vakantieoord, het park waar gezinnen met kinderen met een beperking op vakantie kunnen.

Bio Vakantieoord heeft al heel lang een verbintenis met de bioscoopbranche. Bij de eerste editie van de Biothlon lieten bioscopen en filmtheaters zich dan ook van hun meest sportieve kant zien. Ook dit jaar laten de bioscoopmedewerkers het niet afweten. In de nieuwsbrief van de NVBF wordt melding gemaakt van reeds 165 renners van Vue en 89 van Pathé/CineMec. En ongetwijfeld zullen er vast ook nog Kinepolis-sporters aan de start verschijnen.

Aanmelden kan door hier te klikken. De kosten bedragen 25 euro per volwassene en 10 euro per kind. Deelnemers die een extra uitdaging wensen kunnen zichzelf laten sponsoren en zo nog meer geld inzamelen voor Bio. Een eigen collectebus kan worden aangemaakt op https://biothlon.kentaa.com/

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180