Gek van Oranje
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Vijftiende editie Najaarsoverleg staat op de rol

14 november 2017

Een goede inhoudelijk gesprek of wederom een discussie met fel botsende standpunten? Het Ketelhuis in Amsterdam is de komende maand in ieder geval wederom het decor van het roemruchte Najaarsoverleg.

Op woensdag 13 december verzamelen collega’s en concurrenten uit de Nederlandse filmscene zich weer in het Amsterdamse theater voor de inmiddels welbekende gesprekken over de stand van zaken in de industrie.

Op de agenda staan onder meer de concurrentieverhoudingen tussen de bioscopen en het zogeheten btw-convenant dat op dit moment onderwerp van evaluatie is.

Aan de tafel van gespreksleider Alex de Ronde nemen volgens de berichtgeving onder meer plaats Winnie Sorgdrager, voorzitter van de NVBF en Doreen Boonekamp, directeur van het Filmfonds.

Het is alweer de vijftiende keer dat het overleg gaat plaatsvinden. De avond duurt van acht tot tien uur. Kaarten, vijf euro per stuk, zijn verkrijgbaar via de website van het Ketelhuis. Wees er op tijd bij want vol is vol.

Verhitte discussie tijdens het Najaarsoverleg 2016. Foto Jean van Lingen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
vacature
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
BannerIjslandBende_2
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2