banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Voor elkaar gemaakt ontvangt Gouden Film

08 mei 2017

Voor de zevende keer alweer dit jaar is er een Gouden Film uitgereikt. De gelukkige ontvanger ditmaal: Voor elkaar gemaakt. De romantische komedie van NL Film behaalde binnen drie weken de mijlpaal.

In Skybar MADAM in Amsterdam-Noord, een van de locaties van de film, kregen vandaag vier hoofdrolspelers de onderscheiding uitgereikt. Loes Haverkort, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Nicky ten Hoorn en Ferdi Stofmeel namen de honneurs waar voor regisseur Martijn Heijne (Sneekweek).

Voor elkaar gemaakt is na Mannenharten opnieuw een Duitse hit die met succes door producent NL Film in een Nederlands jasje werd gestoken. De komedie, over een onvruchtbaar geworden man die zijn ingevroren zaad terug wil, draait nog in 123 kopieën. Distributeur is DFW. 

Met elkaar ontvangen: Loes Haverkort, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Nicky ten Hoorn en Ferdi Stofmeel / NFF

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px