banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Voorbereidingen Bio Film Diner in volle gang

22 februari 2017

De voorverkoop van plaatsen voor het eerste Nationaal Film Diner voor Stichting Bio Vakantieoord verloopt naar wens, zo laat de organisatie weten. Maar wie Bio wil steunen kan zijn bedrijf nu nog laten intekenen op een van de beschikbare stoelen tijdens het speciale filmevenement.

'Afgelopen vrijdag is de officiële uitnodiging er uitgegaan. Nu reeds is 70% van de stoelen gereserveerd of in optie', zo laat Erik Dercksen van Event Department weten.

Om het 90-jarige bestaan van Stichting Bio Vakantieoord te vieren vindt op woensdag 12 april aanstaande in Pathé Tuschinski het eerste Bio Film Diner plaats. Diverse chefs zijn bezig met het samenstellen van een speciaal zevengangenmenu. Zij laten zich daarbij inspireren door verschillende films.

Er vinden daarnaast tijdens de avond diverse filmintermezzo's plaats. Er zullen enkele korte films worden vertoond geselecteerd door Go Short, het International Short Film Festival Nijmegen. Ook komen er smakelijke, hilarische of juist serieuze eet- en drinkfragmenten uit bekende speelfilms voorbij.

De beroemde collectebus van Bio zal voor dit evenement letterlijk van zolder worden gehaald voor een bijzondere bijrol in een collecte 'nieuwe stijl', waarvan de opbrengst geheel naar het Bio Vakantieoord gaat.

Bedrijven kunnen nu nog een tafel kopen voor 1.500 euro per stuk. Losse stoelen kosten 175 euro per stuk. Voor meer informatie en het reserveren van plaatsen (er is nog slechts een beperkt aantal plaatsen/tafels beschikbaar) kan contact worden opgenomen met Erik Dercksen van Event Department via info@eventdepartment.nl of telefoonnummer 020 42 333 24

Het eerste Nationaal Film Diner is niet de enige activiteit die wordt georganiseerd in het kader van 90 jaar Bio. Op zaterdag 18 maart vindt er een Open Dag plaats bij Bio Vakantieoord en Manege in 't BioBos.

Er is dan onder meer een rondleiding en een speelse speurtocht voor kinderen. Daarnaast is er ook een workshop rolstoeldansen die wordt verzorgd door The Wheeldancers en een clinic rolstoelbasketbal. In samenwerking met het nabijgelegen Papendal wordt er een hardloopclinic aangeboden. Dit om renners voor te bereiden op het Biothlon hardloopevenement dat ook dit jaar weer gaat plaatsvinden.

Bio Film DinerDe grote zaal van Pathé Tuschinski zal voor Bio Film Diner worden omgebouwd.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)