banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Vue Hilversum wordt broadcast hotspot

31 maart 2016

Facilitaire dienstverlener NEP the Netherlands heeft bioscoop Vue Hilversum aangesloten op haar glasvezelnetwerk en master controlroom. De bioscoop wordt daarmee de Hilversumse hotspot voor broadcast- en evenementendoeleinden.

Als eerste gaat FOX Sports gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden die het theater biedt, door de eerste nationale eSports-competitie voor studenten, de YoungCapital Dutch College League, live te streamen. Tijdens deze competitie gaan teams uit heel het land de strijd met elkaar aan in de game League of Legends. Dit staat gepland voor de periode 29 maart tot en met 14 juni.

Albert Schoemaker, operationeel en sales manager Vue is blij met de samenwerking. ‘Zo kunnen wij ook na afloop van het FOX-event gebruik blijven maken van het netwerk. Er ligt daardoor een wereld aan broadcast voor ons open. Onze payoff is niet voor niks ‘big screen entertainment’: dat is breder dan alleen het draaien van films.’

NEP The Netherlands, voorheen DutchView Infostrada, is onderdeel van het Amerikaanse productiebedrijf NEP Group. Het bedrijf is bekend om het outsourcen van mega-events als de Super Bowl, de Academy Awards en Wimbledon.

foto: met z'n allen aan de League of Legends (Young Capital) 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px