banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Win mooie filmprijzen! (nieuwsbrief #06)

11 augustus 2015

En weer stelt distributeur Cinéart mooie filmprijzen beschikbaar. De vraag waarop antwoord moet worden gegeven heeft betrekking op de film Love 3D die op 27 augustus in première zal gaan in de filmtheaters.

De vraag waarop antwoord moet worden gegeven luidt:
Noem drie eerdere films van de regisseur van Love 3D, Gaspar Noé.

Mail je antwoord vóór 24 augustus a.s. naar: info@hollandfilmnieuws.nl, dan lees je in de volgende Nieuwsbrief of jij een van de gelukkige prijswinnaars bent geworden.

Love 3D
Het is Nieuwjaarsdag, vroeg in de ochtend, als de telefoon gaat. Murphy wordt wakker naast zijn jonge vrouw en tweejarige kind. Hij beluistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter heeft vernomen. Electra wordt al enige tijd vermist. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven: zijn twee jaar met Electra. Love 3D beleefde zijn wereldpremière tijdens het Filmfestival Cannes 2015.

Klik hier voor de trailer

De winnaars van The Farewell Party - prijsvraag zijn geworden: Marloes Frijters, John van Muijlwijk en Simon Blaas. Zij ontvangen binnenkort hun prijspakket.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px