banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Win mooie filmprijzen van The Farewell Party

28 juli 2015

Holland Film Nieuws mag weer mooie filmprijzen uitreiken. Dit keer heeft onze vraag te maken met de bijzondere film The Farewell Party die vorige week in premiere ging en de komende weken in de filmtheaters te zien zal zijn. Wil je weten wat de vraag is en wie de winnaars zijn van de vorige keer?

De vraag luidt: ‘Hoeveel Israeli Film Academy Awards ( Israelische Oscars) heeft The Farewell Party gewonnen?’

Mail je antwoord voor 10 augustus aanstaande naar info@hollandfilmnieuws.nl dan lees je in de volgende Nieuwsbrief of jij een van de gelukkigen bent die een van de mooie prijzen heeft gewonnen.

The Farewell Party
En gitzwarte komedie over vriendschap en afscheid nemen. Een groep vrienden in een bejaardentehuis in Jeruzalem bouwt een machine waarmee je je leven kunt beeindigen. Hiermee willen ze een van hun vrienden aan een waardig einde helpen. Maar zodra de overige bewoners hier lucht van krijgen vragen meer mensen om hulp. Nu komen de vrienden voor een emotioneel dilemma te staan.

Klik hier voor de trailer

De winnaars van de Ant-Man prijsvraag zijn geworden: Bas Koen en Lisa Martens. De prijzen worden zo snel mogelijk naar de winnaars opgestuurd.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN