banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Win toffe Ant-Man prijzen

14 juli 2015

Op 23 juli verschijnt de nieuwe Marvelproductie Ant-Man in tal van bioscopen. Als je het goede antwoord weet op de volgende vraag maak je kans op een uniek prijspakket.

De vraag luidt: Wie is de vijand van Ant-Man?

Mail je antwoord voor 28 juli naar info@hollandfilmnieuws.nl dan lees je in de volgende Nieuwsbrief of jij een van de prijswinnaars bent geworden.


Ant-Man
De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man. Meesterdief Scott Lang moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen.

Klik hier voor de trailer

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px