banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Woezel en Pip goed voor Goud

05 februari 2016

De derde Gouden Film van 2016 is een feit. Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos! heeft inmiddels meer dan 100.000 bezoekers mogen verwelkomen.

Daar deed de animatiefilm rond de populaire hondjes nog geen twee weken over. Het was medebedenker Dinand Woesthoff die de onderscheiding donderdag in ontvangst nam. Het was Woesthoffs toenmalige partner Guusje Nederhorst die aan de basis stond van de geliefde boekjes en de televisieserie. Dinand schreef zelf mee aan het scenario van de filmversie, die werd vervaardigd door de animatiestudio’s achter Trippel Trappel Dierensinterklaas, Il Luster en Anikey.

Of deze snelle Gouden Film betekent dat producent Tom de Mol een tweede Woezel & Pip-film zal bestellen, is nog niet bekend, maar het lijkt een logische stap. Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos! draait nog een 130 zalen.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px