banner Pieter Konijn
NIEUWS - Techniek

App voor het controleren van filmtransport

21 mei 2014

Gofilex heeft een gratis app ontwikkeld om alle digitale transfers naar de filmkluis te kunnen volgen. Het is als het ware het mobiele zusje van de website www.filmtransport.info van de Stichting Filmtransport NVF.

De app toont in een oogopslag welke content (films, trailers en ook ander digitaal reclamemateriaal) er al via de filmkluis is geleverd of nog onderweg is. Daarnaast ziet de gebruiker per film handige specificaties, zoals de speelduur van de film en het exacte begin van de aftiteling.

Gebruikers kunnen inloggen op de app door dezelfde gegevens te gebruiken als op www.filmtransport.info. De app, met de naam Gofilex Portal, is gratis beschikbaar voor apparaten die iOS of Android als besturingsprogramma hebben.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px