banner Pieter Konijn
NIEUWS - Techniek

Primeur EclairColor voor LanterenVenster in Rotterdam

25 januari 2018

LantarenVenster in Rotterdam is het eerste theater in Nederland met een EclairColor-installatie. Het filmtheater is voor het internationale filmfestival tijdelijk uitgerust met de nieuwe bioscooptechniek.

Zaal vijf van LantarenVenster is speciaal voor het IFFR aangepast om demo's te kunnen geven en films met een EclairColor-mastering te kunnen vertonen. De Argentijnse film Zama van Lucrecia Martel wordt zondag 28 januari in het filmtheater in EclairColor vertoond. De voorstelling is al uitverkocht.

Facilitair manager van LantarenVenster, Pieter Planque laat HFN echter weten dat de opstelling in ieder geval tot twee à drie weken na het IFFR zal blijven staan.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN