banner Pieter Konijn
NIEUWS - Techniek

Star Wars eerste film in 4DX in Nederland

29 november 2017

De strijd tegen de Dark Side ervaren alsof je er zelf inzit? Dat kan vanaf 13 december als Star Wars The Last Jedi in Pathé de Kuip en Pathé de Munt als eerste film in Nederland in 4DX te ervaren is.

4DX zorgt ervoor dat de kijker met 'motion seating', 3D en wind, water, stoom en geuren een nog intensere bioscoopervaring krijgt. De stoelen hebben drie basisbewegingen: omhoog en omlaag, naar links en rechts en naar voren en achteren. Daarmee zijn talloze variaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een gevoel van vliegen of duiken creëren. Wind, water, stoom en geuren intensiveren de ervaring nog meer.

Een 4DX-kaartje kost standaard 15,50. Pathé Unlimited pashouders betalen een toeslag van 6,50.

Woensdag 13 december gaan de nieuwe 4DX-zalen bij Pathé in Amsterdam en Rotterdam open. Liefhebbers kunnen vanaf die datum in de Munt en de Kuip kiezen: The Last Jedi in 4DX, Dolby Cinema of gewoon (in 3D). Want Pathé opent tegelijk met de 4DX-zalen ook de twee nieuwe Dolby Cinema-zalen in de Kuip en de Munt.

Star Wars ervaren alsof je zelf bij bent.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180