banner Pieter Konijn

Persberichten

 • Persbericht 31 januari 2018 - Dutch FilmWorks

  Patser regisseurs Adil en Bilall maken Bad Boys III

  Patser-regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah krijgen de kans om zich te bewijzen in Hollywood. Ze zijn officieel in onderhandeling met Sony Pictures over Bad Boys For Life, zo berichten Deadline en Hollywood Reporter vandaag. Hoofdrollen in de derde Bad Boys film zijn opnieuw voor Will Smith en Martin Lawrence. Jerry Bruckheimer is betrokken als producent. De opnames gaan in augustus 2018 van start.

  Lees verder
 • Persbericht 19 december 2017 - Independent Films

  Dikkertje Dap geselecteerd voor Berlinale 2018

  De familiefilm Dikkertje Dap van regisseur Barbara Bredero is geselecteerd voor het festivalprogramma Generation van het Berlin International Film Festival 2018. De film beleeft op dit festival zijn internationale premiere en dingt mee naar de Kristallen Beer.

  Lees verder
 • Persbericht 30 november 2017 - September Film

  Wereldpremière Dorst van Saskia Diesing tijdens IFFR

  Op maandag 29 januari presenteert International Film Festival Rotterdam (IFFR) de feestelijke wereldpremière van DORST van Saskia Diesing, naar de gelijknamige roman van Esther Gerritsen (Uitgeverij De Geus). Filmmaker Diesing en co-scenarist Gerritsen zijn beiden aanwezig, net als hoofdrolspelers Simone Kleinsma (Was getekend, Annie M.G. Schmidt) en Elise van ’t Laar (Tussen 10 en 12Ramses), de moeder en dochter in de film die ondanks welgemeende pogingen maar moeilijk tot toenadering komen. DORST is ontwikkeld en geproduceerd door Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm (Soof, Nena, Beyond Sleep) en zal onderdeel zijn van het Limelight-programma van IFFR.

  Lees verder
 • Persbericht 27 november 2017 - Cinéart

  100.000 bezoekers voor Loving Vincent

  Zaterdagavond werd de 100.000e bezoeker van LOVING VINCENT feestelijk ontvangen in filmtheater Lantaren Venster in Rotterdam. LOVING VINCENT, de unieke film over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh, behaalde deze mijlpaal in een maand tijd sinds de release op 26 oktober.  

  Lees verder
 • Persbericht 07 november 2017 - Universal Pictures International netherlands

  Recordaantal tickets verkocht voorverkoop Fifty Shades Freed Ladies Night

  RECORDAANTAL TICKETS VERKOCHT
  VOORVERKOOP LADIES NIGHT FIFTY SHADES FREED


  De ticketverkoop voor de Ladies Night van FIFTY SHADES FREED is op maandagochtend 6 november jl. van start gegaan. Binnen 24 uur zijn er landelijk meer dan 20.000 tickets verkocht.

  Star Wars: The Last Jedi verkocht op de eerste dag van de voorverkoop meer dan 10.000 tickets.

  De trailer van FIFTY SHADES FREED is gisteren verschenen. Mis het laatste hoofdstuk niet en bekijk snel de spannende nieuwe beelden via onderstaande linkjes.

  YouTube: https://youtu.be/LqvXU2svaok
  Facebook: www.facebook.com/FiftyShadesNL/videos/1468286459885827/
  Directe download: www.universalpictures.nl/trailers

  Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl

  Lees verder
 • Persbericht 30 oktober 2017 - Universal Pictures International netherlands

  100.000 bezoekers Victoria & Abdul

  VICTORIA & ABDUL, de nieuwe film van regisseur Stephen Frears (The Queen, Philomena), heeft in Nederland binnen 5 weken meer dan 107.000 bezoekers getrokken. De film heeft tot nu toe meer dan €855.000 opgebracht. VICTORIA & ABDUL staat nog steeds in de Top 30 en is in 55 bioscopen te zien. 

  Lees verder
 • Persbericht 27 oktober 2017 - EYE

  BankGiro Loterij verlengt bijdrage aan EYE Filmmuseum

  De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan EYE Filmmuseum met vijf jaar. Sinds 2012 heeft EYE ruim 1,8 miljoen euro ontvangen van de BankGiro Loterij. Onlangs is besloten dat de BankGiro Loterij de relatie met EYE wil voortzetten. EYE kan in de periode 2018-2022 wederom een jaarlijkse bijdrage tegemoet zien voor aankopen en  het toegankelijk maken en presenteren van de collectie.

  Lees verder
 • Persbericht 20 september 2017 - Universal Pictures

  Sylvia Hoeks in Amsterdam voor Blade Runner 2049

  Vandaag was de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks aanwezig bij een persconferentie en photocall voor BLADE RUNNER 2049. In deze nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival) is Sylvia Hoeks samen te zien met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford en Jared Leto.

  Lees verder
 • Persbericht 28 juli 2017 - COMPESO GmbH

  COMPESO en Showtime Analytics: ontmoetingspunt voor ervaring en moderniteit

  Al meer dan 20 jaar speelt de in München gevestigde onderneming COMPESO met haar geavanceerde bioscoopsoftware WinTICKET een belangrijke rol in de Duitse bioscoopsector. Met haar belangrijkste doel – de bioscoopbranche een intelligente ticketoplossing bieden – is COMPESO nu een partnerschap aangegaan met de innovatieve onderneming Showtime Analytics.

  Lees verder
 • Persbericht 03 juli 2017 - Universal Pictures

  Verschrikkelijke Ikke 3 | beste openingsweekend voor een animatiefilm ooit

  Verschrikkelijke ikke 3 heeft het afgelopen weekend ruim €1,6 miljoen opgebracht waarmee de film het record voor het meest succesvolle openingsweekend voor een animatiefilm ooit heeft verbroken. Het vorige record was in handen van Finding Dory met €1,5 miljoen.Verschrikkelijke ikke 3 heeft in totaal (inclusief de voorpremières) al meer dan 400.000 bezoekers getrokken met een totale opbrengst van €3,1 miljoen.

  Lees verder
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie