banner Pieter Konijn

Redacteuren

 • Crew RietZegers

  Riet Zegers

  Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).

  Website
  www.filmplan.nl
  Twitter
  -
  Linkedin
  /riet-zegers

 • Crew TanjavanRooden

  Tanja van Rooden

  Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Daarvoor deed zij al een aantal jaar de beeldredactie. Tanja is oprichter en eigenaar van ‘image’, een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).

 • Crew JeroenHuijsdens

  Jeroen Huijsdens

  Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.

 • crew-markvandentempel-1.333x333

  Mark van den Tempel

  Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.

  Website
  -
  Twitter
  -
  Linkedin
  /markvandentempel

 • Crew NannekeKoning

  Nanneke Koning

  Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving. Ze is tevens werkzaam als vertaler (Engels en Frans).

  Website
  -
  Twitter
  -
  Linkedin
  /nanneke-koning

 • Crew AliceScheiuit

  Alice Scheiuit

  Is zo´n twintig jaar actief in media, cultuur en communicatie, en gespecialiseerd in de onderwerpen (Europees) media- cultuurbeleid, jeugd & media, audience development, cultuurmarketing. 

  Website
  -
  Twitter
  @scheiuit
  Linkedin
  /alicescheiuit

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)