Gek van Oranje

vrienden van HFN

Holland Film Nieuws dankt haar voortbestaan aan loyale adverteerders die wij kortweg de Vrienden van Holland Film Nieuws noemen.

Vrienden HFN
Actionsign, CineFox, Compeso GmbH, Dutch FilmWorks, Fox Screen, Huizenga Group, Independent Films, Rebitiks (KTS), PCO Nederland , Stichting Filmtransport NVF/Filmcentrale, ticket.international GmbH & Co, Universal Pictures International (Netherlands) , Warner Bros. Pictures International Holland/20th Century Fox, Ymagis/CinemaNext.

Holland Film Nieuws kan worden verstuurd dankzij de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF) en Gofilex. HFN ontvangt tevens een bijdrage van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) en van EYE.

Vrienden worden?
Om een garantie te hebben dat er voldoende inkomsten zijn om HFN gedurende een jaar te kunnen uitgeven bestaat de groep Vrienden van HFN. Bedrijven die nauwe banden hebben met het bioscoopbedrijf en waarvan verwacht mag worden dat zij waarde hechten aan het voortbestaan van een vakblad voor de sector, kunnen zich aansluiten bij deze groep van sponsors.
Een bedrijf wordt sponsor door een commitment af te geven voor een jaar voor een pakket advertentie-pagina’s. In ruil hiervoor krijgt het bedrijf:
• scherp geprijsd advertentietarief;
• gratis exemplaren van Holland Film Nieuws (met een maximum van tien per editie );
• naamsvermelding in het colofon;

Tarieven
Download hier de speciale vriendentariefkaart voor adverteren in HFN magazine of op HFN online.

9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
BannerIjslandBende_2
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Design Ad Banner 240x180– HFN
vacature
Banner CineJobs240x180px