Girls Trip

Whitepapers

Hieronder een overzicht van interessant whitepapers voor de film- en bioscoopbranche. Je kunt alle whitepapers vrijblijvend en zonder kosten downloaden. De onderwerpen en afzenders zijn zeer uiteenlopend. Wil je zelf een whitepaper uploaden en aanbieden aan onze lezers? Neem dan contact met ons op via info@hollandfilmnieuws.nl.

Door het downloaden van een van de whitepapers ga je ermee akkoord dat je gegevens (naam en e-mail) worden opgeslagen in de HFN database en gedeeld worden met de maker van de whitepaper. Het zou dus kunnen dat je door de maker wordt benaderd.

 • Cinema sound: Dolby® AtmosTM 09 juni 2015 - Dolby

  Cinema sound: Dolby® AtmosTM

  Dolby Atmos, immersive sound. Wat gebeurt er voordat een film voorzien van Dolby Atmos geluid in de bioscopen vertoond wordt? Hoe wordt het geluid gemixed en toegevoegd zodat in de zalen het gewenste resultaat wordt bereikt? En op welke manier worden de zalen uitgerust om het optimale resultaat te bereiken? Download deze whitepaper en lees alles over het ontstaan en het proces van Dolby Atmos.

  download whitepaper

  DOLBY, sinds jaren wereldwijd de partner in geluid en ook beeld, werkt met vele filmmakers en theaters om de multidimensionale cinema experience te bewerkstelligen. Dolby Atmos, Dolby Cinema, Dolby Vision: wereldwijd zet het bedrijf de trent.
  Website www.dolby.com

 • whitepaper 03 juni 2015 - Measuremail

  E-mail design best practices

  Op welke manier maak je optimaal gebruik van de designmogelijkheden van je e-mailcampagne? Zorg voor een beter overzicht en een hoger klikpercentage met de tips in deze whitepaper. Download de whitepaper en ga direct aan de slag met het optimaliseren van je e-mailcampagnes.

  download whitepaper

  Measuremail is een professionele partner die ondersteuning kan bieden bij het efficiënt inzetten van e-mailmarketing. Marketing- en communicatiemedewerkers gebruiken de zelf ontwikkelde e-mailmarketingsoftware en het verzendplatform van Measuremail om invulling aan hun e-mailmarketing strategie te geven.
  Website www.measuremail.com

WebBanner_FBTS_2017_versie2_print
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
InBlue_HFN_240x180
BELLA-DONNAS_HFN_240x180px
Banner Cinejobs 240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
The_Beguiled_240x180
Door het downloaden van deze whitepaper ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de HFN database en gedeeld worden met de makers van de whitepaper. Het zou kunnen dat je door de maker van de whitepaper wordt benaderd